Imevidin- maailmalõpuraadio Midland ER 300!

MIDLAND on välja tulnud tõelise imevidinaga, mis on kohustuslik osa lisaks saele, tikkudele, noale ja muule vajalikule, mis peavad kuuluma “maailmalõpu pakikesse”. Aparaat on piisavalt suur istumaks mugavalt kätte ja tundub esmavaatlusel ka küllaltki vastupidav.

Seadmel on tõsine valik toiteallikaid- vändaga dünamo, päikesepatarei ja maailmalõpu puhul vähem kasulik mini-USB port, mis võimaldab lisaks ebatraditsioonilistele viisidele laadida ka arvuti või tavalise seinalaadijaga (seadet saab kasutada ka teistpidi- energia edastamiseks, mis võimaldab kasutada seda akupangana). Laaditavaks elemendiks on kaasas 2000mAh Li-Ion akupakk kuid saab kasutada ka tavalisi AA patareisid. Erinevate energiaallikate vahetamiseks on lisatud nupp.

Funktsioonidest võiks tuua välja esimesena päris hea heliga AM/FM vastuvõtjaga raadio. Lisaks on seadmel ultraheli koeravile, mis võib aidata päästemeeskondi hädavajajaid positsioneerida ja päästa. Antud funktsiooni reaalse kasutusvajaduse võib küll veidi kahtluse alla seada kuid samas võib
seda väga vahva olla oma koera väljaõpetamiseks kasutada.

Mainimata ei saa jätta ka korralikku Cree® LED taskulampi, mis otse loomulikult lisaks valgustamisele aktiveerib kolmekordse nupuvajutuse peale morse koodi : )

Osta saad imevidina näiteks siit: http://www.extensa.ee/index.php?route=product/product&product_id=164&search=maailmal%C3%B5pu


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *